LP1 Pine Spits Azta

/azzzzzzzzzzzzzzzzztapazta.jpg 
 

 Azta´s meriter:

  • 1 pris Junior klass, Sundsvalls internationella utställning
  •  BIS 3:a valpklass, Inoff utställning
  • 3 stycken 1:a pris i lydnadsklass 1! I lydnadsdebuten fick hon 181poäng och klassvinst, sitt andra 1a pris fick 167poäng och en 3 plac, med en 0 i protokollet och riktigt dåliga väderförhållanden! :) Sista förstapriset togs i Norsjö med 171poäng och en 4 plac = Därmed LP1
aztaasele.jpg
Azta är en glad liten dam på ca 6,5kg och 32 cm i mkh. Borderterrier tjej född i dec 2009. Hon älskar verkligen livet och vill vara med överallt! Hon är mycket lättlärd, stabil, orädd hund som är lättstyrd. Hon är allas lilla favorit.  Ett riktigt "terrierhumör" gör att hon inte helt lätt att träna och tävla, men vi siktar på en start i lydnadsklass 2 under året.

Tyvärr har det blivit lite grytjakt med henne men hon har skällt räv i naturgryt och visar stort intresse tillsammans med mycket förstånd! Har drivit räv, hare och råddjur. Hon driver med skall.
 
Azta har tagit över rollen som eftersökshund efter Kira och tränas viltspår/"eftersöksspår" där hon visar god förmåga. Tagen är att försöka ta hem SEVCH titeln.                                                                                              

Azta kommer ur en MYCKET jämn kull där 5 av 6 är utställda och alla dem med förstapris/excellent och två av syskonen har fick cert före 2års ålder!

4 av dom 6 hundarna i kullen används till jakt,(!) och dom har mycket viltintresse.

God spårförmåga besitter alla hundarna i kullen och en av syskonen är SEVCH.

Mer att läsa om Aztas syskon finns på Pine Spits hemsida.

Ett STORT TACK till Liz och Ingemar, Pine Spits Kennel, för att jag fått köpa denna glädjespridande pärla!

 

 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)